Advisering

goal-setting-stairs-658x658Heb je zelf een (online) training en/of studiematerialen ontwikkeld op basis van je of ben je daar nog mee bezig? Dan kan een onderwijskundig advies zinvol zijn.

Veel experts kunnen boeiend vertellen over hun vak, maar zitten zo diep in de stof dat ze niet meer van een afstand naar hun training of materialen kunnen kijken. En hoe zorg je nou dat een inhoudelijk verhaal echt een leerervaring wordt voor je beoogde doelgroep? Ik kijk met een onderwijskundige blik naar je training en materialen en breng een uitgebreid advies uit waarmee je direct verder kunt. Het is ook mogelijk om de ontwikkeling of herziening van je training of materialen door mij te laten uitvoeren. Ik denk graag mee over de mogelijkheden. Neem contact met me op.

Quickscan

Eerst een quickscan laten doen? Met een quickscan krijg je  snel inzicht in de belangrijkste punten waarop je je bestaande training en materialen nog kunt verbeteren. Ik bekijk je draaiboek, materialen en/of online leeromgeving en breng een kort en krachtig advies uit waarmee je direct verder kunt.

Naar de quickscan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.