Over

Ik ben Susanne Oosterveen en ik ben onderwijskundige (MSc). In 2007 schreef ik me in bij de Kamer van Koophandel om als freelancer lesmaterialen te kunnen schrijven, naast mijn deeltijdbaan als webredacteur bij een educatieve uitgeverij en mijn deeltijdstudie Onderwijskunde. Ik studeerde af in 2013 en besloot in juni 2014 om volledig voor mezelf te beginnen.

Zelf heb ik leren altijd leuk gevonden en dat heb ik dan ook op allerlei gebieden en in allerlei vormen gedaan: klassikaal, online, in groepen en individueel. En nog steeds leer ik dagelijks grote en kleine dingen bij! Als onderwijskundige heb ik van leren en ontwikkeling mijn beroep gemaakt.

‘Ontwikkeling’ is altijd de rode draad geweest in mijn studieloopbaan. Ik begon met Biologie, de studie van het leven zelf, dat altijd in ontwikkeling is. Na het behalen van mijn propedeuse in Wageningen stapte ik over naar een bachelor Pedagogiek in Tilburg, waar ik me bezig hield met de ontwikkeling van kinderen, en vervolgens naar de master Onderwijskunde in Utrecht en later aan de Open Universiteit, waar ik me richtte op de (professionele) ontwikkeling van volwassenen.

Samenwerking

business-graphics-1428654-mBij de ontwikkeling van e-learning zijn uiteenlopende disciplines betrokken. In een team waar elk zijn of haar expertise kan inzetten, ontstaan de mooiste producten.

Zelf verzorg ik conceptontwikkeling, ik schrijf en redigeer, ik geef didactisch advies en ik maak (beeld)briefings. Voor zaken als educatieve animatie, video, vormgeving en technische implementatie roep ik de hulp in van andere deskundigen. Ik sta daarom altijd open voor nieuwe samenwerkingspartners op deze gebieden. Ik laat me graag verrassen door jouw kennis en kunde.

Ik hoor graag van je!

Pinterest_logoDoe mee!

Via Pinterest deel ik ideeën en inspiratie met andere onderwijskundig ontwikkelaars (instructional designers) op het bord Toolbox for Instructional Designers.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s