Quickscan van je training/lesmaterialen

magnifying-glass-485865-mHeb je zelf een (online) training, cursus, workshop en/of lesmaterialen ontwikkeld op basis van je vakinhoudelijke expertise? Een quickscan laat precies zien hoe je je materialen naar een NOG hoger plan kan brengen.

Inhoudsdeskundigen kunnen boeiend vertellen over hun vak, maar zitten vaak zo diep in de stof dat ze niet meer van een afstand naar hun ontwikkelde materialen kunnen kijken. Vaak kan met een paar simpele aanpassingen het leerrendement verhoogd worden.

Met een quickscan krijg je snel inzicht in de belangrijkste punten waarop je je training nog kunt verbeteren. Ik bekijk je draaiboek, materialen en/of online omgeving door een didactische bril en breng een kort en krachtig advies uit waarmee je direct zelf verder kan.

Je investering is afhankelijk van de omvang van je training en de wijze van aanleveren. Je hebt al een quickscan voor €139,- ex btw. Ik maak altijd vooraf een prijsopgave zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Neem direct contact met op.

Natuurlijk kun je ook bij me terecht voor een uitgebreid advies, uitvoering van herzieningen in uw (online) trainingen en materialen en voor het ontwikkelen van volledig nieuwe e-learning.

Naar advisering en ontwikkeling.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.