Quickscan van je training/lesmaterialen

magnifying-glass-485865-mHeb je zelf een (online) training, cursus, workshop en/of lesmaterialen ontwikkeld op basis van je vakinhoudelijke expertise? Met een quickscan weet je precies of en hoe je je product naar een NOG hoger plan kan brengen.

Inhoudsdeskundigen kunnen boeiend vertellen over hun vak, maar zitten vaak zo diep in de stof dat ze niet meer van een afstand naar hun ontwikkelde materialen kunnen kijken. Vaak kan met een paar simpele aanpassingen het leerrendement verhoogd worden.

Met een quickscan krijg je snel inzicht in de belangrijkste punten waarop je je training nog kunt verbeteren. Ik bekijk je draaiboek, materialen en/of online omgeving door een didactische bril en breng een kort en krachtig advies uit waarmee je direct zelf verder kan.

Je investering is afhankelijk van de omvang van je training en de wijze van aanleveren. Je hebt al een quickscan voor €139,- ex btw. Ik maak altijd vooraf een prijsopgave zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Neem direct contact met op.

Natuurlijk kun je ook bij me terecht voor een uitgebreid advies, uitvoering van herzieningen in uw (online) trainingen en materialen en voor het ontwikkelen van volledig nieuwe e-learning.

Naar advisering en ontwikkeling.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.